Založit novou webovou stránku nebo e-shopChci nový web

Vrh E

Vrh E Lužanské hvozdy je ze spojení Ch. Cyr z Horské samoty a Bekky Lužanské hvozdy.

veškeré fotky zde:http://enamur.rajce.idnes.cz/vrh_E/

Štěňátka se narodila 10.10.2012 v počtu 9 kousků, z toho 3 kluci se bohužel narodili již mrtví. I tak se to občas stane... ale hlavně jsem měla radost, že to Bekky ve zdraví zvládla anemuselo se přistoupit k císařskému řezu.Máme tedy 2 holky a 4 kluky. O všechna štěňata se vzorně starala a plné kojení jsme zvládli do 3 týdnů věku. pak nastalo první dokrmování kaší, postupně jsem zařadila vařenou rýži s masem(mleté) a vlhčené granulky. Teď už štěníci baští granulky i suché, ale raději s jogurtem a mezi to vařené maso s rýží, nebo těstovkami, nebo vločkami. Z porodní váhy(355g-410g) jsme se na sedmi týdnech dopracovali k 4,45kg-5,55kg yes

Štěňátka se opravdu povedla! Při kontrole vrhu jsme sklidili samé pochvaly! Za kostru, osrstění, skusy, kluci za varlátka, modelaci hlav,pigment očí a střední pigment znaků. Paráda, v to jsem u tohoto spojení doufala :-)

Všechna štěňátka jsou zadána a dnes se rozjíždí první do nových domovů. Holky do Švédska a Francie, kluci nám tu zůstanou a 3 se nám snad představí na klubových akcích! Jako pojistku si nechávám jednoho doma wink.Takže doma zůstane Emet, další kdo by měl být občas vidět je Erazim a Elf. Enamur odjíždí do Francie, kde se budou snažit o uchovnění  a Engie do Švédska s ambicemi k výstavám po severských zemích a výcviku. Moc se teším na zprávy z nových domovů!!!

Emet

Erazim   Easy a Emet