Založit novou webovou stránku nebo e-shopChci nový web

Vrh F

Vrh F Lužanské hvozdy je ze spojení Ch. Cyr z Horské samoty a Bekky Lužanské hvozdy.

veškeré fotky zde:http://enamur.rajce.idnes.cz/vrh_F/

Štěňátka se narodila 11.11.2013 Vše proběhlo v pořádku, Bekky rodila na pohodu, s velkými pauzami, bay nabrala sílu jak ona, tak štěňátka. nakonec vykoukli na svět v počtu sedmi trpaslíků wink 5 holčiček a 2 kluci.O všechna štěňata se vzorně starala a plné kojení jsme zvládli do 3 týdnů věku. Pak nastalo první dokrmování kaší, postupně jsem zařadila vařenou rýži s masem(mleté) a vlhčené granulky. Teď už štěníci baští granulky i suché, ale raději s jogurtem a mezi to vařené maso s rýží, nebo těstovkami, nebo vločkami.

Štěňátka se opravdu povedla! Při kontrole vrhu jsme sklidili samé pochvaly! =Vyrovnaný typový vrh,pěkné hlavy,standardní rozložení znaků(jen u fialové holčičky znaky na čenichové partii a náznak spony). Pěkná pigmentace znaků Skusy v pořádku-nůžkový,varlata u kliků hmatná, sestouplá.povahy v pořádku, dobrá socializace.Fena ve výborné kondici.

Všechna štěňátka jsou zadána. Dvě holčičky míří do Švédska, Jedna holka a kluk do Francie a tři výtečníci zůstávají v ČR. Ty doufám občas uvidíme na chovatelských akcíchyes Moc se teším na zprávy z nových domovů!!!